Divákov TV Pravda a TV Varecha čaká bohatá programová jeseň!

Programovú štruktúru čoraz úspešnejších televízií Pravda a Varecha z dielne vydavateľstva PEREX, a. s., obohatili nové zaujímavé formáty. Pribudli relácie z oblastí financií či zdravia, ale aj nové oddychové formáty s cestovateľskou či s kulinárskou tematikou.

16.09.2019 16:03
debata
ide o peniaze - vizual

Programová jeseň na TV Pravda

Internetová televízia Pravda vznikla v snahe priblížiť sa čitateľom aj formou video obsahu. Prevažne spravodajský obsah s aktuálnymi informáciami z rôznych oblastí, so živými prenosmi a s politicko-diskusnými reláciami dosahuje mesačne miliónovú sledovanosť.

V aktuálnej sezóne etablované relácie ako IDE O PRAVDU, PREDPOVEĎ POČASIA či SHOWROOM doplní relácia IDE O ZDRAVIE. Diváci spolu s kamerou TV PRAVDA nazrú nielen do ambulancií a vyšetrovní, ale aj do útrob ľudského tela. Redaktori ako pacienti absolvujú rôzne vyšetrenia na vlastnej koži, čím divákom priblížia, že sa mnohých lekárskych úkonov nemusia báť. V relácii nebudú chýbať otázky, ktoré sa pacienti lekárom hanbia položiť, alebo na ktoré nie je skrátka čas.

Ďalšou novinkou programovej štruktúry TV PRAVDA je diskusná relácia IDE O PENIAZE. Už z názvu je zrejmé, že relácia mapuje svet financií. Zaujímavosťou budú konkrétne príklady z praxe, ktoré divákom ukážu, čo môže byť v banke, poisťovni či v inej finančnej spoločnosti výhodné a čo sa už, naopak, neoplatí.

NEOBYČAJNÉ MIESTA je názov ďalšej novej relácie. Prírodné skvosty, technické unikáty, historické pamiatky, výnimočná architektúra, zábavné atrakcie, aj to sú NEOBYČAJNÉ MIESTA. Vďaka tejto relácii sa diváci dostanú do pozoruhodných častí Slovenska, ktoré určite stoja za návštevu.

Foto: Pravda
Yxo, Varecha

Programová jeseň na TV Varecha

V rámci programových noviniek nebude zaostávať ani TV Varecha. Diváci sa môžu tešiť na nový videoformát SLOVENSKÉ DOBROTY, ktorý dynamicky a s hudobnými vsuvkami predstaví tradičnú slovenskú kuchyňu.

Už etablované relácie ako CELEBRITY S VARECHOU či formát o zdravom životnom štýle FIT S VIKTOROM doplní ďalší nový seriál s názvom AKO SA TO ROBÍ. Pôjde o reláciu fokusovanú na prezentáciu výrobkov, výrobní, predajní, reštaurácií, atď. v súvislosti s gastronómiou.

+6
debata chyba