Súťaž: Vyhrajte stavebnicu Ford Raptor

Odpovedzte na súťažnú otázku a vyhrajte! Čím viac SMS pošlete, tým väčšiu šancu na výhru máte.

20.09.2021 16:41
lego raptor Foto:
debata

Auto Ford® F-Series sa vyrába už od roku 1948 a je pretrvávajúcim symbolom kvality a funkčnosti. Máte jedinečnú možnosť vzdať poklonu „ťažnému koňovi“ vo svete pick-upov pri stavaní tejto dodávky z roku 2021 Ford F-150 Raptor (LEGO 42126) zo série LEGO® Technic.

Užite si stavanie, vyžívajte sa v detailoch. Okrem toho, že je stavebnica dokonalým darčekom pre vás i každého fanúšika vozidiel Ford F-Series, ponúka aj pohlcujúcu LEGO staviteľskú výzvu pre dospelých.

Medzi autentickými prvkami nájdete 6-valcový motor s pohyblivými piestami a odpružením na všetkých kolesách. Dodávka má 4 otvárateľné dvere, aby ste mohli ľahko obdivovať jej interiér, a otvárať môžete dokonca aj kapotu a nákladnú časť. Po príjemnom stavaní si môžete svoj zberateľský model vystaviť a ukázať tak svetu svoju lásku k pick-upom.

Objavte svet strojárstva. Stavebnicové modely zo série LEGO Technic ponúkajú realistické pohyby a mechanizmy, vďaka ktorým LEGO stavitelia spoznajú svet techniky jednoduchým a realistickým spôsobom.

Súťaž

Postavte si svojho vlastného „ťažného koňa“ vo svete pick-upov – dodávku Ford F-150 Raptor

V ktorom roku bola stavebnica LEGO 42126 Ford F-150 Raptor uvedená na trh?

A) 2021

B) 2016

Odpoveď zašlite formou SMS na číslo 6663 v tvare: PRAVDA (medzera) správna odpoveď A alebo B (medzera) vaše meno a priezvisko. Súťaž končí v stredu 6. októbra o 23.59. Výhercu budeme kontaktovať telefonicky a jeho meno zverejníme v ďalšom čísle prílohy Auto&Tech 20. 10. Cena spätnej SMS je 1,00 € s DPH. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s. r. o. Výhercom LEGO Technic výkonného odťahového vozidla z predošlého kola je Michal S., Nová Dedina. Gratulujeme!

+2
debata chyba
Viac na túto tému: #súťaž #príloha #AUTO&TECH