Vyskladajte si unikátny autoatlas Slovenska

Nepremeškajte jedinečnú príležitosť zostaviť si 240-stranový autoatlas Slovenska. Budete mať možnosť vyskladať si ho z 15 častí, ktoré budeme v priebehu jari a leta 2015 postupne vkladať do denníka Pravda.

13.03.2015 00:00 , aktualizované: 20.03.2015 09:48
autoatlas autopromo
debata

Aktualizované:

V pondelok 15. 6. 2015 si budete môcť spolu s denníkom Pravda kúpiť štrnástu časť autoatlasu Slovenska, kde nájdete časti s mestami Kolárovo, Nové Zámky, Veľký Meder, Komárno, Hurbanovo či Štúrovo.

Pätnástu časť autoatlasu Slovenska nájdete vloženú v denníku Pravda už 22. 6. 2015.


Nový autoatlas Slovenska sa zíde každému. Navyše, autoatlas našej krajiny nevyšiel už pekných pár rokov, hoci sa cestná sieť ustavične mení a rozširuje; pribúdajú diaľničné úseky, križovatky a kruhové objazdy, nákupné centrá, ba celé štvrte, benzínové pumpy, reštaurácie, penzióny…

Nový autoatlas Slovenska bude mať 240 strán. Aby sa dal vkladať ako príloha do denníka Pravda, rozdelili sme ho na 15 častí. Jednotlivé 16-stranové zložky sú zošité špeciálnymi spinkami s uškami. Vďaka nim si zložky možno založiť do zakladača. Autoatlas sme opäť pripravili v spolupráci s renomovanou firmou BB-MAPY. Jej špeciálne podrobné turistické mapy a automapy vložené v denníku Pravda sú vyhotovené na základe dlhodobých skúseností spracovateľov s tvorbou vojenských topografických a turistických máp. Mapy sú spracované modernou a presnou digitálnou technológiou. Aktuálnosť je zabezpečená pravidelnou konfrontáciou obsahu máp priamo v teréne. Rovnako starostlivo a profesionálne vznikal aj nový autoatlas denníka Pravda. Jeho výroba a aktualizácia do poslednej chvíle pred zaslaním do tlačiarne trvala vyše dva a pol roka.

Všetkých 15 častí vložíme v priebehu jari a začiatkom leta 2015 do pondelkového vydania denníka Pravda. Začíname už v pondelok, 16. marca 2015. Ak si v tento deň kúpite denník Pravda, nájdete v ňom vloženú prvú časť s obsahom, vysvetlivkami a mapou Kysúc a časti Oravy. O termínoch vydania ďalších častí unikátneho autoatlasu Slovenska vás budeme informovať na stránkach denníka Pravda aj na www.pravda.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #mapy denníka Pravda