Reláciu Ide o Pravdu čakajú zásadné zmeny. Miesto moderátora prevezme Peter Bielik

Kľúčová relácia internetovej TV Pravda Ide o Pravdu prešla vizuálnou aj obsahovou zmenou. Od jesene sa relácia nakrúca v nových priestoroch vydavateľstva, ktoré od júna sídli v budove TOWER 5. Obsah relácie bude od jesene tvoriť nový skúsený moderátor.

20.09.2022 13:09
Peter Bielik TA3 Foto: ,
Peter Bielik - nový moderátor TV relácie Ide o Pravdu
debata (3)

Od začiatku bola tvárou najsledovanejšej a najobľúbenejšej relácie TV Pravda Zuzana Martináková, ktorá v súčasnosti pôsobí v Televízii ta3 na pozícii riaditeľky spravodajstva a publicistiky. Po jej odchode ju nahradila Mária Hlucháňová, ktorá sa stala novou šéfkou spravodajstva verejnoprávnej televízie. Od septembra bude divákov relácie Ide o pravdu, ktorá vznikla v roku 2018, sprevádzať moderátor Peter Bielik.

Peter Bielik aktuálne pôsobí ako moderátor relácie Téma dňa v Televízii ta3. V minulosti nadobudol bohaté skúsenosti s moderovaním aj v TV Markíza, v RTVS, takisto v TV Luna či v Rádiu Zóna.

Ako moderátor vstupujem do online priestoru redakcie Pravdy s pokorou, ktorá takému renomovanému médiu prináleží. Verím, že si aj v online priestore nájdem svojich divákov a budem rád, ak prispejú k príprave jednotlivých relácií svojimi podnetmi či otázkami na mojich hostí. Je to pre mňa nová výzva a rozhodol som sa jej postaviť čelom,“ povedal Bielik na margo novej pracovnej pozície.

Najsledovanejšia relácia TV Pravda

Diskusná, prevažne politická relácia Ide o pravdu sa stala neoddeliteľnou súčasťou TV Pravda. Doposiaľ vyšlo už 210 častí, ktoré si diváci spolu prehrali viac ako miliónkrát. Relácia je veľmi úspešná aj na Youtube kanáli Pravda.sk, kde patrí k najsledovanejším reláciám. V etablovanej relácii bude Peter Bielik spovedať osobnosti z politickej scény a odborníkov z rôznych oblastí. Okrem toho sa moderátor zameria na aktuálne témy na domácej aj zahraničnej scéne.

Sme veľmi radi, že jeden z najskúsenejších moderátorov televízie ta3 Peter Bielik, prijal naše pozvanie a pravidelne vysielaná relácia Ide o pravdu, ktorej bude neoddeliteľnou súčasťou, obohatí a skvalitní publikovaný obsah online portálu denníka Pravda, ale i jeho printovej verzie,“ vyjadril sa k novinkám v relácii Ide o pravdu riaditeľ obsahu vo vydavateľskom dome OUR MEDIA SR Ľuboš Kamenistý.

3 debata chyba