Stali sme sa hlavným partnerom WocaBee a LangBee na Slovensku

Spolupráca v oblasti vzdelávania a cudzích jazykov štartuje v pondelok 28. marca pri príležitosti Dňa učiteľov.

28.03.2022 13:33
WocabeexPravda
debata

Koncom minulého roka sme sa rozhodli pre vzájomnú spoluprácu s aplikáciami WocaBee a LangBee. Naším spoločným cieľom bude prinášať čitateľom zaujímavé témy, ktoré sa týkajú cudzích jazykov, a ktoré môžu upevniť ich jazykové znalosti.

V sekcii Vzdelávanie, ktorá patrí pod Užitočnú Pravdu, už od pondelka 28.3. nájdu študenti angličtiny edukatívne videá na rôzne témy, od gramatiky, cez tematickú slovnú zásobu, až po najčastejšie chyby, ktoré v angličtine robíme.

Novú slovnú zásobu z videí si budú môcť všetci zároveň bezplatne precvičovať v aplikácii LangBee. Stačí sa do našej aplikácie zaregistrovať a v e-shope zvoliť možnosť Angličtina s Pravdou.

Pre študentov všetkých cudzích jazykov bude Pravda a LangBee prinášať rôzne tipy na efektívne učenie, vrátane praktických rád od odborníkov. Súčasťou spolupráce budú aj témy špeciálne určené pre učiteľov cudzích jazykov na zlepšenie a modernizáciu jazykovej výučby na školách.

Ako mediálny partner podporíme ďalší ročník medzinárodnej jazykovej súťaže s názvom Jazykový WocaBee šampionát. Školy a žiaci, ktorí sa do súťaže zapoja, tak okrem vecných cien a dobrého pocitu z učenia, môžu získať aj ďalšiu prezentáciu svojho úspechu v médiách.

O aktuálnych zmenách a novinkách týkajúcich sa tejto spolupráce vás budeme vopred informovať.

langbee_1 Dávame do pozornosti Prvé video: Ako na základné otázky nájdete tu

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partnerstvo #Angličtina s Pravdou