Ako si môžete vypnúť Adblock a Adblock Plus na Pravda.sk?

Pri pozeraní našich stránok používate blokovanie reklamy. Myslite, prosím, aj na nás. Každá zobrazená reklama nám pomáha - tvoriť pre vás lepší obsah. Ak radi čítate užitočné informácie na Pravda.sk, oceníme, ak nástroj na blokovanie reklamy na Pravda.sk deaktivujete. Tu je stručný návod.

15.12.2016 13:49
debata (4)
Ad Blocker

Adblock

Krok 1

Navštívte stránku Pravda.sk. Následne po kliknutí na ikonku Adblock (ikonka dlane), ktorá sa nachádza v pravom hornom rohu, je potrebné kliknúť na možnosť „Nespúšťať na podstránkach tejto domény“.

adblock 1 menšie

Krok 2

Zobrazí sa vám okno, v ktorom treba prejsť kurzorom myšky smerom doprava tak, aby sa vám zobrazilo: *.pravda.sk/*

Teraz stačí už len kliknúť na „Vylúčiť“.

adblock 2 menšie
adblock plus

Adblock Plus

Navštívte stránku Pravda.sk. V pravom hornom rohu sa nachádza ikonka Adblock Plus (v skrate ABP). Po kliknutí naň sa vám zobrazí okno. Na jeho spodnej časti sa nachádza „Možnosti“.

adblock plus 1 menšie

Po kliknutí sa dostanete na podstránku Adblock Plus nastavenia. Zvoľte možnosť Domény pridané do povoleného zoznamu a do prázdneho okienka napíšte *.pravda.sk/*. Následne kliknite na + Pridať doménu.

adblock plus moznosti

Hotovo :)

Týmto vypnutím ste povolili reklamu len na stránke Pravda.sk, na ostatných stránkach ostáva reklama stále blokovaná. Vďaka tomuto kroku môžeme pre vás pripravovať kvalitnejšie spravodajstvo a užitočnejšie informácie stále zadarmo.

Ďakujeme.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #reklama #Adblock