Súťaž: Vyhrajte výkonný odťahovač nákladných áut

Z koľkých dielov sa skladá táto stavebnica? Odpovedzte na otázku a ste v žrebovaní

26.07.2021 15:46
súťaž o lego
debata

Súťaž: Lego stvorilo výkonný odťahovač nákladných áut

Model amerického odťahovacieho vozidla pre ťažké nákladné autá a kamióny pôsobí vskutku realisticky. Prekvapí autentickou prednou maskou, chrómovými výfukmi, reflektormi aj farebnou schémou. No najviac vás dostane svojou technikou. Pod prednou kapotou môžete sledovať pohyb šiestich piestov naftového motora. Model je možné riadiť čapom na streche. A vylúčená nie je ani ťažká práca. K dispozícii je plne funkčný žeriav s výložníkom, navijak aj výsuvné podpery pre lepšiu stabilitu.

Vôbec po prvýkrát v histórii Lega má toto vozidlo zdvíhaciu nápravu, ktorá slúži na aktivovanie ďalších kolies pre lepšie rozloženie hmotnosti bremien. Model sa skladá z 2 017 kompo­nentov, takže jeho stavba dá poriadne zabrať. Výsledok však stojí za to.

Z koľkých lego dielov sa skladá model odťahovacieho vozidla?

A) 2 800

B) 2 017

Odpoveď zašlite formou SMS na číslo 6663 v tvare: Pravda (medzera) správna odpoveď A alebo B (medzera) vaše meno a priezvisko. Súťaž končí v nedeľu 8. augusta. Výhercu budeme kontaktovať telefonicky a jeho meno zverejníme v ďalšom čísle prílohy Auto & Tech 22. 9. Cena spätnej SMS je 1,00 € s DPH. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s. r. o.

debata chyba
Viac na túto tému: #súťaž #AUTO&TECH