MiA - ženský magazín denníka Pravda

Aké sú módne trendy hviezd? Oblečte sa podľa nich na párty! Chcete schudnúť? Nebojte sa hladu, stačia vám tri jedlá denne. Ak neviete ako ušetriť peniaze počas Vianoc, poradíme vám ako udržať financie v kondícií. V novom čísle nájdete aj rozhovor s herečkou Zuzanou Kanócz. To všetko v ženskom magazíne MiA už v stredu 29.11.2017.

28.11.2017 16:36
debata (2)

Aktuálne trendy v módnom svete, rubriky o kráse a zdraví či rady o dekoráciách a módnych trendoch v domácnosti. To sú témy, ktoré nájdete v ženskom magazíne MiA.

MIA 11/2017

Najbližšie sa vám predstaví už v stredu 29. 11. 2017 aj s hviezdou z titulky, ktorou je na tento mesiac známa herečka Zuzana Kanócz .

MiA vám v najnovšom čísle prinesie množstvo inšpiratívnych článkov. Neviete aký outfit zvoliť na blížiaci sa firemný večierok? Inšpirujte sa známymi osobnosťami. Taktiež vám ukážeme, ako sa správne postarať o pleť v zime. Je to také jednoduché! Povenujeme sa aj vážnejším témam a poradíme vám, ako udržať financie v kondícii počas Vianoc. Ako sa neprejedať počas pečenia a sviatočných návštev? Tri jedlá denne telu stačia! Nemusíte sa báť hladu. Opäť sa môžete tešiť aj na rozhovor. Tentokrát vám známa herečka Zuzana Kanócz prezradí prečo hľadanie šťastia ľuďom netreba mať za zlé. Dočítate sa v najnovšom vydaní magazínu Mia.

Magazín MiA vám prináša pútavé rozhovory s osobnosťami z titulky, ktoré vás nechajú nazrieť do ich súkromného či kariérneho života. V štýlovom magazíne sa tiež objavia rôzne celebritné témy, či zaujímavosti z domova i zo sveta. MiA vám prináša prehľad toho najdôležitejšieho zo spoločenského života.

Zdravý životný štýl plný aktívneho pohybu je mimoriadne aktuálnou témou, ktorú prináša aj MiA. Nájdete v nej množstvo rád a tipov odborníkov ako cvičiť, ako sa stravovať, ako byť jednoducho fit.

Svoje si v novom magazíne Pravdy nájdu milovníci cestovania, ktorým MiA ponúka rôzne tipy a rady ako a kam cestovať. Nájdete v nej aj všetky aktuálne trendy bytového dizajnu.

+16

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #fit #celebrity #ženský magazín MiA