Darčeky na poslednú chvíľu. Čím potešíte svojich blízkych?

Tesne pred Vianocami vám už kuriér darček nedonesie. Obchodné centrá sú plné ľudí. Aké darčeky viete kúpiť z pohodlia domova?

22.12.2021 10:23
balenie, darčeky, tipy, Vianoce Foto:
Obyčajné noviny postačia na balenie vianočného darčeka v prípade, ak chcete byť šetrnejší k prírode alebo vlastnej peňaženke. Samozrejme, nebojte sa dekorácií, môžete využiť tie, čo ste za roky doma nazbierali, plus aj obsah kuchynských zásuviek (vanilka, škorica, sušené ovocie či vetvičky tymiánu alebo rozmarínu. Dbajte akurát na to, aby na výstrižkoch z novín bol najmä pozitívny obsah.
debata

Vybrať vhodný vianočný darček môže byť skutočne náročné. Všetci chceme svojim blízkym darovať niečo, čo ich skutočne poteší a ideálne je, ak je darček aj praktický. Nestihli ste tento rok pobehať nákupné centrá a kuriér mešká? Poradíme vám, ako nakúpiť darčeky na poslednú chvíľu tak, aby to neboli len vyhodené peniaze a sklamanie v očiach obdarovaného.

1. tip: Predplatné denníka Pravda aj s darčekom

Zabezpečiť kvalitné informácie pre svojich blízkych je najmä dnes, keď sa na nás z každej strany chrlia rôzne dezinformácie a hoaxy, viac ako žiaduce. S predplatným denníka Pravda získate, okrem pohodlného doručenia novín až domov k obdarovanému, aj množstvo iných výhod.

Darujte kvalitne a odborne spracované témy, ktoré pomáhajú rôznym skupinám čitateľov. Vyše 550 príloh plných praktických rád, zábavy a relaxu zabezpečí každodenný program pre vašich blízkych. Buďte s nimi počas celého roka, každý deň, každé ráno…Spomenú si na vás vždy, keď otvoria svoje obľúbené noviny.

Okrem toho im venujte možnosť vyhrať rôzne čitateľské a predplatiteľské súťaže o atraktívne ceny. Predplatným denníka navyše ušetríte 140 € oproti nákupu v stánku, čiže aj vaša peňaženka sa vám poďakuje. Vyberte si z množstva špeciálnych akcií a k predplatnému denníka im môžete darovať aj teplovzdušnú fritézu, knihy pre celú rodinu či balíček na pečenie s kuchárskou knihou, ktorá poteší každú maminu či babku.

Vytlačte si darčekový poukaz priamo na predplatne.prav­da.sk a váš darček pod stromček máte vyriešený za pár minút.

odkaz Predplatné denníka Pravda je ideálnym darčekom... Foto: Pravda
Denník Pravda titulka Predplatné denníka Pravda je ideálnym darčekom pre rodičov

2. tip: Zaujímavá E-kniha

Máte doma knihomola a zaručene by ho potešila nejaká knižná novinka, avšak vy už ju nestíhate objednať? Kúpte poď vianočný stromček e-knihu. Vyjde dokonca lacnejšie ako jej papierové verzie a máte ju k dispozícii okamžite.

E-knihy sú dostupnejšie verzie klasických kníh Foto: Tomáš Švec
Kindle, Paperwhite, čítačka kníh E-knihy sú dostupnejšie verzie klasických kníh

3. tip: Pobyt v slovenských hoteloch

Týmto darčekom určite potešíte svojich blízkych. Okrem toho podporíte aj slovenský cestovný ruch, ktorý aktuálnymi opatreniami veľmi trpí. Hľadáte pobyt pre svoju lásku? Doprajte jej nezabudnuteľné chvíle v jednom z najromantic­kejších hotelov.

Hotel Elizabeth je ideálne miesto na dovolenku. Unikátna atmosféra historickéh hotela, ktorý sa nachádza priamo pod Trenčianskym hradom, luxusné ubytovanie v moderných izbách s nádychom histórie a najlepší servis, určite potešia každého obdarovaného. Nechajte svojich blízkych oddýchnuť si v krásnom wellness s dizajnom a atmosférou starého Ríma. Milovníci histórie určite ocenia unikátny výhľad na rímsky nápis z roku 179. Svoje si nájdu aj deti v detskom kútiku Elizabetkovo. K tomu prechádzky centrom Trenčína urobia z tohto darčeka skutočný skvost.

Vyberať si z množstva exkluzívnych pobytových balíkov, vďaka ktorým darujete jedinečný zážitok, a to priamo na" hotelelizabeth.sk .{target:_blan­k}":[www.hotelelizabeth.sk]

odkaz Najromantickejší hotel roka - Hotel Elizabeth
hotel-elizabeth-nestandard1 Najromantickejší hotel roka - Hotel Elizabeth

4. tip: Adrenalínový zážitok

Okrem romantických pobytov môžete pre svojich blízkych na poslednú chvíľu kúpiť aj darček vo forme adrenalínového zážitku, ktorý im určite na dlho ostane v mysliach aj srdciach. Jazda športovým automobilom, tandemový zoskok či let v balóne môže byť to pravé orechové pod vianočný stromček.

Adrenalínová prechádzka po visutom lanovom moste Foto: Bianka Stuppacherová, Pravda
ferrata, Skalka, adrenalín, visutý most, lanový most Adrenalínová prechádzka po visutom lanovom moste

5. tip: Permanentka do fitness centra

Zdravie je to najdôležitejšie, čo v živote máme. Darovaním premanentky do fitness centra darujete svojim blízkym nie len kus zdravia, ale aj čas len pre seba. Je dôležité venovať čas len sám sebe a ak pri tom robíte aj niečo pre svoje zdravie, získate tým ideálny darček pre mladých či starších, ženy aj mužov.

Pravidelný strečing dokáže zlepšiť aj krvný... Foto: SHUTTERSTOCK
strečing, ženy, staršie ženy, cvičenie, pohyb, žena, tréning Pravidelný strečing dokáže zlepšiť aj krvný obeh v tele.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #informácie #darčeky