Súťaž: Moje najkrajšie Vianoce

Vianočný čas má nepochybne svoje čaro. Intenzívne ho vnímajú najmä deti, pre ktoré sú Vianoce obdobím spoločných chvíľ pod vianočným stromčekom, kedy rozbaľujú darčeky, ktoré si priali. No nemusí to tak byť...Každý má inú predstavu o tom, ako sa dajú stráviť tie najkrajšie Vianoce. A my by sme radi vedeli, ako vyzerajú tie najkrajšie Vianoce práve u Vás.

11.11.2021 11:48
vianoce
debata

Pravda už tradične vyhlasuje súťaž v kreslení, do ktorej sa môže zapojiť každé dieťa mladšie ako 15 rokov. Úlohou je nakresliť, ako si predstavuje „Moje najkrajšie Vianoce“. Fantázii sa medze nekladú.

Obrázok je potrebné označiť menom, vekom, adresou a telefónnym číslom na rodičov a následne poslať do 7. decembra na adresu našej redakcie: Denník Pravda, Trnavská cesta 39/A, 831 04 Bratislava.
Víťazov vyberie ilustrátor Martin Kellenberger.

Ceny sú aj tento rok skutočne štedré. Môžete sa tešiť na množstvo darčekov.

  1. cena – 150 € na nákup darčekov
  2. cena – 100 € na nákup darčekov
  3. cena – 50 € na nákup darčekov
  4. – 6. cena – aplikácia na výučbu jazykov LangBee na 1 rok aj s detskou knihou
  5. – 20. cena – balíčky detských kníh
Víťazný obrázok súťaže "Moje...
Snimka obrazovky 186 Víťazný obrázok súťaže "Moje najkrajšie Vianoce 2020" autorka: 6-ročná Emka Keraková z Potvoríc

Minuloročná víťazka 6-ročná Emka Keraková z Potvoríc si spolu s Pravdou nakúpila darčeky podľa vlastných predstáv a pripravila pre seba i svoju rodinu tie najkrajšie Vianoce.

Tento rok je partnerom súťaže aplikácia na učenie jazykov LangBee, pomocou ktorej sa zábavnou formou vedia deti naučiť cudzí jazyk.
Zapojiť sa do súťaže určite oplatí, nakoľko každé dieťa, ktoré nám pošle obrázok, získa zadarmo aplikáciu LangBee na učenie angličtiny alebo nemčiny na 1 mesiac.

Všetkých výhercov uverejníme 23. decembra 2021 v denníku Pravda a víťazný obrázok bude publikovaný na titulnej stránke denníka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Moje najkrajšie Vianoce #Vianoce 2021