Pravdu môžete odteraz čítať už aj bez reklamy

Web Pravda.sk, ktorý patrí do TOP 5 slovenského internetu, prichádza s novinkou, ktorú privítajú najmä jej užívatelia. Vydavateľstvo OUR MEDIA SR, majiteľ webu Pravda.sk, prináša pre návštevníkov portálu možnosť zobrazovať obsah stránok bez reklamy.

16.04.2021 12:00
články bez reklamy
debata

„Pravda má ambíciu byť ustavične silnejšia, lepšia a zaujímavejšia. V nedávnom čase sme preto pre naše čitateľky a čitateľov pripravili niekoľko posilnení obsahu, vizuálnych zmien i ďalších noviniek. Možnosť vypnúť si reklamu pri čítaní on-line Pravdy je jednou z nich,“ povedal Jakub Prokeš, šéfredaktor redakcie Pravdy.

Vypnite si reklamy cez SMS

Jednoduchým zaslaním SMS si môžu užívatelia aktivovať službu Pravda bez reklamy a vypnúť tak zobrazovanie reklám až na piatich zariadeniach. Vďaka tomu získajú prehľadnejší obsah stránok a tiež svižnejší web, teda rýchlejšie načítavanie článkov do ich zariadení. „Cenu SMS sme nastavili na 1,50 € mesačne. Nahradíme tým časť príjmov, o ktoré vypnutím reklamy prídeme. Reklama je, samozrejme, najdôležitejším zdrojom príjmov pre chod vydavateľstva,“ doplnil Prokeš.

Je to ďalší z krokov, ako skvalitňovať obsah a služby, ktoré ponúkame. Verím, že bude rovnako úspešný ako opatrenia, ktoré sme urobili v posledných mesiacoch pre zvýšenie návštevnosti webov pravda.sk.
Jakub Prokeš, šéfredaktor

Stratené heslo vám opätovne pošleme

Nová služba myslí aj na tých, ktorým sa strácajú heslá. Návštevníci webu si ho budú môcť dať opätovne zadarmo poslať a využiť tak naplno svoju predplatenú službu. Pravda.sk je rešpektovaný spravodajský portál, ktorý sa zameriava na široké spektrum čitateľských tém. Spravodajstvo a publicistiku dopĺňajú aktuálne a užitočné informácie zo sveta športu, financií, kultúry, zdravia, vedy, techniky, módy a ďalších oblastí.

Čítanie obľúbených stránok bez reklám

Silným je občiansky, právny a finančný servis a poradenstvo na adrese uzitocna.prav­da.sk. Súčasťou Pravdy je aj webová stránka auto.pravda.sk, ktorá je TOP 1 v auto-moto segmente. Čítanie bez reklám si vďaka novej službe budú môcť užiť aj čitateľky a čitatelia populárnych webov oserialoch.sk, ahojmama.sk či jedného z najväčších kulinárskych portálov na Slovensku – varecha.sk.

žiadne reklamy na webe

Blokovanie reklamy za poplatok budú môcť využiť aj návštevníčky a návštevníci celkom novej sekcie zahrada.pravda­.sk, ktorá vznikla len na začiatku apríla a prináša množstvo praktických rád, inšpirácií, tipov a trikov pre všetkých milovníkov záhrady.

„Je to ďalší z krokov, ako skvalitňovať obsah a služby, ktoré ponúkame. Verím, že bude rovnako úspešný ako opatrenia, ktoré sme urobili v posledných mesiacoch pre zvýšenie návštevnosti webov pravda.sk,“ dodal Prokeš.

debata chyba
Viac na túto tému: #internet #reklama #Adblock