Byť predplatiteľom sa naozaj oplatí!

Dnešná doba prináša so sebou neistoty, ktoré nás niekedy aj nemilo zaskočia. Byť predplatiteľom je však hra na istotu. Predplatným denníka Pravda získate viac...

01.12.2021 13:06
velka zimna hra Foto:
debata

Zaručíme vám, že predplatený denník vám bude doručený do pohodlia vášho domova každý pracovný deň a neušetríte tak iba čas, ale aj vyše 140 € ročne v porovnaní s nákupom v stánkoch. Verných čitateľov si vážime, a preto každý týždeň navyše posielame knižné odmeny vyžrebovaným predplatiteľom.

Odmena však neminie ani nových predplatiteľov. Ku každému predplatnému na rok 2022 získa nový predplatiteľ hodnotné darčeky. Stačí si vybrať z ponuky štvrtkového predplatného, rozšíreného víkendového vydania, ktoré bude vychádzať každý piatok, alebo predplatné každodenného vydania na pol roka či na rok a môžete sa tešiť z knižných noviniek, produktových balíčkov či palivovej karty Slovnaft v hodnote 80 EUR.

Okrem týchto darčekov k predplatnému môžu predplatitelia využiť aj zľavové kupóny našich obchodných partnerov, vďaka ktorým môžu ušetriť. Práve spúšťame Veľkú zimnú predplatiteľskú hru pre všetkých – nových aj starých predplatiteľov.

Ak sa v období od 1.12.2021 – 6.2.2022 stanete predplatiteľom denníka na minimálne 6 mesiacov, ste v hre o lákavé ceny v celkovej hodnote až 5 000 EUR. Ešte stále váhate? Nie je nad čím…predplatné je hra na istotu.

debata chyba