Na Slovensku odštartoval nový mediálny portál: O seriáloch sa mení na Mediaklik

Obľúbený mediálny portál O seriáloch prešiel radikálnou vizuálnou, ale aj obsahovou zmenou. Zoznámte sa! Prichádza MEDIAKLIK - úplne nový portál, kde čitatelia nájdu všetky najčerstvejšie informácie o seriáloch, filmoch a aktuálne televízne hity. A bude toho viac!

16.11.2021 00:00
debata (1)
Nový mediálny portál Mediaklik prináša na... Foto: OUR MEDIA SR
mediaklik logo, Nový mediálny portál Mediaklik prináša na dennej báze čerstvé informácie zo sveta seriálov, filmov a televízie. A bude toho viac!

Vydavateľský dom OUR MEDIA SR spustil nový portál MEDIAKLIK, ktorý na slovenskom trhu nemá obdobu. Na stránke nájdu užívatelia všetko, čo nájdu na obrazovkách – či už televíznych počítačových alebo na obrazovkách svojich smartfónov.

„Vznik portálu Mediaklik.sk bol prirodzeným rozšírením úspešnej podstránky O seriáloch, ktorá doteraz fungovala pod doménou Pravda.sk. Keďže stránka sa postupne rozšírila o recenzie filmov a ostatných tém, bolo potrebné upraviť stránku a jej názov tak, aby korešpondovali s jej obsahom,“ vysvetlil Ján Svoboda, ktorý vedie vydavateľský dom OUR MEDIA SR.

Mediaklik sa zameriava na informácie a novinky z televízneho sveta, recenzie slovenských, ale aj zahraničných seriálov. Okrem toho na ňom nájdete množstvo informácií o filmových novinkách z obľúbených streamovacích médií ako Netflix, HBO GO, Voyo či Apple TV. Na stránke nájdete aj najlepšie rebríčky z filmového aj televízneho sveta či rôzne zaujímavosti, ktoré vás zaručene zabavia.

„S Mediaklikom máme veľké plány, pripravujeme nové sekcie, ktoré prinesú našim čitateľom kompletnú štruktúru z každej mediálnej sféry. Spolupracujeme s tými najlepšími z mediálneho sveta, a preto verím, že si okrem filmových a seriálových fanúšikov u nás nájde každý to svoje,“ prezradil Radovan Vávra, ktorý stojí za vznikom Mediaklik.sk.

Práve takéto úspešné spolupráce jasne poukazujú na to, akú silnú pozíciu a stabilitu od začiatku svojho pôsobenia Mediaklik.sk na trhu zaujal.

Stránka O seriáloch si v posledných mesiacoch upevnila pozíciu jednotky na trhu v rámci mediálnych webov, čo bol dôležitý faktor pri rozhodovaní sa, či ísť do nového projektu. Ambíciou Mediakliku je stať sa mediálnym webom, ktorý zastreší všetky oblasti mediálneho trhu.

„Takýto portál na Slovensku doteraz chýbal, čiže ja osobne sa teším, že v OUR MEDIA SR nám dali možnosť urobiť na Slovensku web, ktorý je v zahraničí bežnou záležitosťou,“ uviedol Vávra, ktorý zároveň dodáva, že za tvorbou nového webu a jeho súčasnou podobou stojí celý tím šikovných ľudí od redaktorov cez programátorov, grafikov až po kolegyne z marketingu.

Mediaklik je charakteristický základnou čiernou a červenou farbou. „Pri tvorbe grafiky sme sa sústredili na jednoduchosť a ľahkú zapamätateľnosť. Samotný web, programátor a grafik, tvorili s prihliadnutím na súčasné požiadavky a tak, aby bol pre čitateľa intuitívny,“ prezradila Lucia Zelinková, marketingová manažérka v OUR MEDIA SR.

Tým, že sa Mediaklik zameriava na široké spektrum čitateľov, stránka určite zaujme aj množstvo inzerentov, pretože im dá možnosť osloviť širokú skupinu zákazníkov rôzneho veku, pohlavia či s rôznymi záujmami.

Výnimočnosť portálu spočíva najmä v tom, že obsah na stránke je aktuálny a tvorený na dennej báze a v bezkonkurenčne najväčšom rozsahu. „Pre našich čitateľov prinášame denne najnovšie informácie z televízneho, zo seriálového či z filmového sveta a v tom spočíva unikátnosť Mediaklik.sk,“ uzatvára Radovan Vávra, ktorý je hlavným redaktorom tohto novovznikajúceho portálu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #netflix #TV JOJ #HBO #TV Markíza #Voyo #Apple TV Plus #HBO Max #Disney+ #Amazon Prime Video #Sky Showtime #Mediaklik